15 yıllık çalışanıydı: 700 bin Euro ile kayıplara karıştı

15 yıllık çalışanıydı: 700 bin Euro ile kayıplara karıştı
Kapalıçarşı'da bir dövüz bürosunun iki çalışanı Burak B. ve Ahmet Ş., müşteriden teslim aldıkları 700 bin Euro ile kayıplara karıştı. Döviz bürosunun sahibi Ahmet Özaslan çalışanları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kapalıçarşı'da bulunan bir döviz bürosunun iki çalışanı Burak B. ve Ahmet Ş., döviz bürosu için bir müşteriden teslim aldıkları 700 bin euro ile ortalıktan kayboldu.

Çalışanlarından haber alamayan döviz bürosunun sahibi Ahmet Özaslan, şüphelilerden birinin 15 yıllık çalışanı olması nedeniyle hırsızlık ihtimalini akıllarına getirmedi ve çalışanlarının başına bir şey geldiğini düşünerek soluğu karakolda aldı.

GERÇEK GÜVENLİK KAMERALARINDA ORTAYA ÇIKTI

Polisin iki çalışanın parayı alarak kaçma ihtimali üzerinde durmasının ardından döviz bürosunun sahibi Özaslan, böyle bir olay yaşanmışsa şikayetçiyim dedi ve soruşturma hızlandı. Polis, kaçan iki şüpheliyi yakalamak için çalışmalarına devam ederken, şüphelilerin parayı teslim aldığı ve aynı gün içinde motosiklet satın aldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

banka.jpg


"BANKA PARAYI KABUL ETMEDİ" DİYEREK OYALADILAR

İddiaya göre, döviz bürosunun iki çalışanı, 700 bin Euro teslim almaya bir müşterinin dükkanına gitti. 2 çalışan parayı, döviz bürosuna ait banka hesabına yatırmak üzere teslim aldı. Büronun 15 yıllık çalışanı Burak B. ve 2 yıllık çalışanı Ahmet Ş. önce döviz bürosu sahibine bankanın parayı kabul etmediğini söyledi, daha sonra ise 700 bin Euro ile ortadan kayboldu. Çalışanlarına ulaşamayan döviz bürosu sahibi Ahmet Özaslan, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. İki şüphelinin, 700 bin Euro'yu teslim aldığı ve aynı gün içinde motosiklet satın alırken görüldüğü anlar ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Polis ekipleri, ortadan kaybolan iki şüpheliyi yakalamak için çalışmalarına devam ederken, döviz bürosunun sahibi Ahmet Özaslan yaşananlar hakkında konuştu.

"PARANIN BİR KISMINI GETİRELİM ŞİKAYETİNİ GERİ AL"

Hırsızların cesaretinin yanı sıra pişkinlikleri de pes dedirtti. Özaslan, "Öğrendiğimiz kadarıyla Ankara istikametine doğru giderken benzin alırken, bir şeyleri var. Onun dışında herhangi bir iz belirti herhangi bir şey yok. Emniyet kanalıyla herhangi bir haber yok. Memur arkadaşlar, sürekli arıyoruz, soruyoruz, gidiyoruz, geliyoruz, takip ediyoruz. Onlar da işin üzerindeler. Sürekli takip ediyorlar. Fakat onların da şu an elinde ulaşabildikleri herhangi bir şey yok. Ailesi tarafından, birinin hanımı bize geçen hafta cumartesi günü bir haber getirdi. İşte paranın bir miktarını getireceğini, getirmesi durumunda şikayetimi geri almamı istediler. Ben de zararımın tamamen tazmin edilmesini ve ancak o şekilde şikayetimi ya geri alacağımı veya uzlaşacağımı söyledim, fakat yine sonra haber alamadım kendilerinden." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar