Sırrını herkesle paylaştı! 13 yaşındaki çocuğun bu vücuda nasıl kolay sahip olduğuna inanamayacaksınız

Sırrını herkesle paylaştı! 13 yaşındaki çocuğun bu vücuda nasıl kolay sahip olduğuna inanamayacaksınız
13 yaşındaki Furkan, yaşının küçük olmasına rağmen mükemmel bir vücuda sahip. TikTok hesabından zaman zaman kas programınızı değiştirin diyerek tavsiyelerde bulunan genç çocuk, yaptığı iki programı uygulamalı olarak anlattı. İşte mükemmel bir vücuda sahip olmanın yolları… Sizlerde Furkan gibi olabilirsiniz…

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

13 yaşındaki küçük çocuk yaptığı kas programını uygulamalı bir şekilde TikTok hesabından yayınlayarak anlattı. Furkan spor yaparken hocası da uygulamaları sözel bir şekilde anlattı.

Şimdi bu adam 13 yaşında ve mükemmel bir fiziği var. Karnı da çok güzel diyen spor hocası, “2 tane karın programı var. İki ay birini yapıyor iki ay birini yapıyor. Vücudu şaşırtıyor sürekli aynı şeye alışmasın. 25 tekrar bıcycle yapıyor. 25 tekrar diyoruz ama siz yorulana kadar yapın . Hiç dinlenmeden plank bıcycle yapacak. Hem oblikler için hem de tüm karın kası için etkili bir hareket bu hareketi de 25 tekrar yapıyorsunuz. Peşinden hiç dinlenmeden burada leg grais yapıyorsunuz. 20 tekrar yapabildiğiniz kadar yapın. Bazılarınız 15 tekrar bazılarınız 25 tekrar yapar. Tükenene kadar yapın” ifadelerini kullandı.

 

Bu üç hareketi yapınca toplam bir set sayılıyor diyen 13 yaşındaki çocuk, “Ondan sonra 1 dk dinleniyorsunuz. Dinlendikten sonra aynısını tekrar yapıyoruz. Toplamda 3 set yapıyorum. Sabah aç karnına uyanır uyanmaz yapıyorum” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar