12 yaşındaki çocuğun katili saklandığı evde yakalandı

12 yaşındaki çocuğun katili saklandığı evde yakalandı
İzmir Karabağlar'da 12 yaşındaki kız çocuğunu bıçaklayarak öldüren, şahıs, saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde meydana gelen dehşet veren olayda, bir şahıs tarafından 12 yaşındaki bir kız çocuğu bıçaklanarak öldürüldü, çocuğun annesi ağır yaralandı.

Zanlı, polis ekipleri tarafından Buca ilçesinde saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi'nde bulunan bir müstakil evde gerçekleşti. Henüz belirlenmeyen sebeplerle demir kapısının camını kırarak içeri giren yabancı uyruklu L.M. (30), evin sahibi S. Ediz'i (34) bıçaklayarak ağır bir şekilde yaraladı. Bu esnada olaya tanık olan 12 yaşındaki Behiye Ediz, çığlık atarken, şahıs tarafından bıçakla saldırıya uğradı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük Behiye Ediz'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan anne S. Ediz ise ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen inceleme ekipleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından küçük kızın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayetin ardından kaçan şüpheli L.M., polis ekipleri tarafından Buca ilçesindeki bir evde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanmak üzere teslim edildi.

Olay, şehirde büyük bir infial yaratırken, cinayetin arka planına dair soruşturma başlatıldı. Aile ve yakın çevresinin ifadelerine başvurularak, olayın detayları netleştirilmeye çalışılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar