12 Aralık dolar ne kadar oldu? Dolar ve euroda son durum ne? İşte 12 Aralık güncel dolar ve euro fiyatları

12 Aralık dolar ne kadar oldu? Dolar ve euroda son durum ne? İşte 12 Aralık güncel dolar ve euro fiyatları
12 Aralık Salı haftanın ikinci gününde dolar ve euronun geldiği rakam arama motorlarında sorgulanıyor. Haftanın ikinci gününde dolar aşağı yönlü ibreyi gösteriyor.

Dolar ve euroda ibre aşağıyı gösteriyor!

12 Aralık Salı günü dolar fiyatları, İsrail ve Filistin arasındaki savaş ve gerilimlerin etkisiyle yatay bir seyir izliyor. Vatandaşlar, yaşanan olaylar sonrasında doların ve euro'nun güncel değerlerini sıkça sorguluyor.

DOLAR NE KADAR? Önceki günkü kapanışını 28,9690 TL seviyesinden gerçekleştiren dolar, bugün 28,9616 TL alış ve 28,9764 TL satış fiyatıyla işlem görüyor. Doların bu gün içindeki aşağı yönlü hareketi dikkat çekiyor.

EURO NE KADAR? Euro, geçtiğimiz günlerde rekor seviyelere ulaşmıştı. Önceki gün kapanışını 31,2092 TL seviyesinden gerçekleştiren euro, bugün %0,01 oranında bir değişimle 31,2013 TL alış fiyatına yükseldi. Euro'nun satış fiyatı ise 31,2171 TL olarak belirlendi. Euro da dolar gibi aşağı yönlü bir seyir izliyor.

Yaşanan savaş ve gerilimlerin yanı sıra küresel ekonomik faktörlerin de etkisiyle döviz kurları, yakından takip edilen bir konu olmaya devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar