12 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altında son durum! 12 Aralık Salı güncel gram altın, yarım altın ve çeyrek altın fiyatları!

12 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altında son durum! 12 Aralık Salı güncel gram altın, yarım altın ve çeyrek altın fiyatları!
12 Aralık Salıi haftanın ikinci gününde gram altın, yarım altın ve çeyrek altının son durumu merak ediliyor. Peki bugün altın ne kadar oldu, kaç TL? İşte 12 Aralık gününde güncel gram altın, yarım altın ve altın fiyatları...

Gram altında son durum ne?

12 Aralık Salı günü altın piyasasında gram, yarım ve çeyrek altının güncel durumu vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. İsrail ve Filistin arasındaki gerilimli savaş sürecinin piyasalara etkisiyle birlikte, altın fiyatlarındaki hareketlilik dikkat çekiyor. İşte 12 Aralık gününe ait güncel altın fiyatları:

GRAM ALTIN: Önceki gün kapanışını 1.846,57 TL'den gerçekleştiren gram altın, şu an 1.850,86 TL alış ve 1.851,17 TL satış fiyatıyla işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN: Önceki gün kapanışını 3.162,00 TL seviyesinden gerçekleştiren çeyrek altın, şu anda 3.124,00 TL alış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

YARIM ALTIN: Önceki günü 6.323,00 TL üzerinden tamamlayan yarım altın, şu an 6.267,00 TL alış ve 6.340,00 TL satış fiyatı üzerinden işlem görmektedir.

Altın fiyatlarındaki bu güncel durum, yatırımcılar ve altın takipçileri tarafından dikkatle izlenmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar