100 bin imzayı toplayan Muharrem İnce: ''İstesek bir günde toplardık''

100 bin imzayı toplayan Muharrem İnce: ''İstesek bir günde toplardık''
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığı için gerekli olan 100 bin imzaya bugün itibariyle ulaştı. Adaylık hakkı kazanmasının ardından açıklamalarda bulunan İnce, istemeleri halinde 100 bin imzaya tek günde oluşabileceklerini iddia etti.

Memleket Partisi''nin Genel Başkanı Muharrem İnce, saat 17:00 itibariyle 100 bin imzaya ulaşarak resmen cumhurbaşkanı adayı oldu.

Muharrem İnce, adaylığının kesinleşmesinin ardından parti genel merkezinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"İLK GÜN TOPLASAYDIK AKP''LİLER YARDIM EDİYOR DİYECEKLERDİ"

Kendisi için imza veren seçmenlere teşekkür eden İnce, "Her türlü engellemeye baskıya iftiraya papuç bırakmadık. Ben imza verenleri kutluyorum ve diyorum ki o seçim kurulundan size verilen örneği saklayın. O Türkiye''nin demokrasi belgesidir." dedi.

İnce, düzenlediği basın toplantısında, "İstesek ilk gün toplayabilirdik. Toplasaydık AKP''liler yardım ediyor diyeceklerdi. Her şey planladığımız gibi oldu. 1 saatlik gecikmemiz var" ifadesini kullandı.

"Nezaketin kaybolduğunu gördüm" diyen İnce, "2018''de adaydım; ''Sayın Akşener''e, Karamollaoğlu''na imza verin dedim. Bu centilmenliği bekledim, hiçbirini göremedim. Sadece engelleme gördüm." diye konuştu.

Millet İttifakı veya CHP yetkilleri ile görüşmediğini belirten Muharrem İnce ''pazarlık'' iddialarını da yalanladı.

"İMZA VERMEYE DEVAM EDİN"

Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Memleketin Güzel İnsanları, Teşekkürler Evlatlarım. 100 bin imza TAMAM Rehavet yok, pazartesi saat 20.00’ye kadar imza vermeye DEVAM." ifadelerini yazdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar