Ziraat Bankası EYT sonrası duyurdu: İşte emekliye yarın sabah verilecek yeni promosyon

Ziraat Bankası EYT sonrası duyurdu: İşte emekliye yarın sabah verilecek yeni promosyon
EYT'lilerin de emekli edilecek olması ile birlikte emekli vatandaş sayısı 2 milyon yakın artış gösterirken, devlet ve kamu bankaları arasındaki müşteri kapma yarışı yeniden başladı. Daha önce 750 lira ödeme yaparak eleştiri alan Ziraat bankası da rakamlarını güncelledi. İşte Ziraat Bankası'nın şubat ayında başvuranlara vereceği rakam...

Uzun süren mücadelenin ardından yasalaşan EYT''den sonra gözler kamu ve özel bankaların vereceği promosyon rakamlarına çevrildi.

Bu çerçevede yeni müşterileri bankalarına çekmek isteyen özel bankalar, kamu bankalarını verdikleri rakamlar ile solladı.

Daha önce yalnızca 750 lira vermesi ile tepki çeken Ziraat Bankası ise rakamlarını güncelledi.

Maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişiler, maaş aralıklarına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi alamaya hak kazanıyorlar. Söz konusu emekli promosyonları bankadan bankaya değişkenlik gösterdiği için şubat ayı güncel emekli promosyonları pek çok kişi tarafında merak ediliyor. Bu kapsamda, emekli promosyonları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Ziraat Bankası''nın internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, güncel emekli promosyonu ödemesi belli oldu.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Ziraat Bankası''nın açıklamasına göre, emekli maaşını üç yıl boyunca Ziraat Bankası''ndan alacağına dair taahhüt veren kişiler, 3.000 TL''den başlayan promosyon ödemesini alabilecekler. Söz konusu emekli promosyonları maaş tutarı artıkça yükseliyor. Bu kapsamda, promosyon tutarı 5.000 TL seviyesine kadar çıkıyor.

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 3.000 TL
3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 3.500 TL
7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Maaş Maaşı Alanlara: 4.500 TL
10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 5.000 TL

Ziraat Bankası''nın duyurduğu emekli promosyonu ödemesini almak isteyen kişiler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden maaş taşıma ve promosyon başvurusunu iletebilirler. Emekli promosyonu kampanyasına dair ayrıntılı bilgiye, Ziraat Bankası''nın internet sitesinden erişilebilir.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Başvurusu

Ziraat Bankası''nın duyurduğu promosyon ödemesini almak isteyen emekliler, Banka şubesi, internet şubesi, Ziraat Mobil, ATM, SMS ve müşteri iletişim merkezi  üzerinden başvuruda bulunabilirler.

Emekli Promosyonu Şubat 2023

Emekli promosyonları, maaş aralığına göre değişiklik göstermesinin yanı sıra, bankadan bankaya da farklılaşabiliyor. Bu kapsamda, maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi sağlandığı için şubat ayı itibariyle hangi bankanın ne kadar promosyon vereceği ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar