Yenişehirlioğlu'nun bir saati daha ortaya çıktı! AKP'li vekil kolunda 2 milyonla dolaşıyor

Yenişehirlioğlu'nun bir saati daha ortaya çıktı! AKP'li vekil kolunda 2 milyonla dolaşıyor
Yarım milyon değerindeki Rolex saatiyle gündeme gelen AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun lüks bir saatinin daha olduğu ortaya çıktı.

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun lüks saat koleksiyonu, son günlerde kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Daha önce yarım milyon değerindeki bir Rolex ile gündeme gelen Yenişehirlioğlu’nun, en az 60 bin euro değerindeki bir saati daha olduğu ortaya çıktı.

gmcdbbnxwaagra8.jpeg

Yenişehirlioğlu'nun piyasa değeri 57 bin 571 euro olan Audemars Piguet Royal Oak marka bir saat daha kullandığı belirlendi. Bu durum, siyaset arenasında tartışmalara neden olurken, sosyal medyada gündem yarattı.

gmcdbbqxwaasopi.jpeg

“YAZIKLAR OLSUN”

Gelecek Partisi Ordu İl Başkanı avukat Ali Sefa Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yenişehirlioğlu'nun başka lüks saatlerinin de olduğunu ortaya çıkardı., Yenişehirlioğlu'nun sahip olduğu lüks saatlerle ilgili eleştirilerde bulunan Aydın, "Ne yani KOSKOCA AKP'li vekil @Yenisehirlioglu sadece ROLEX ile mi idare edecekti? #Emekliler’in 17 yıllık maaşı ile alacağı bir Audemars Piguet Royal Oak’ı olmayacak mıydı! Yazıklar olsun. Tüm alın terleri(!) size, yoksulluk vatandaşa mı reva! Bir de 'Tevazu' yazmışlar…" ifadelerini kullandı.

bahadir-yenisehirlioglu.jpg

NE OLMUŞTU?

AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu TBMM’de misafir ettiği partilileri ile selfie çekip sosyal medyadan paylaşmış, pahalı lüks Rolex saati ise dikkat çekmişti.

"Biz bu milletin ta kendisiyiz" notu yer alan paylaşımın altına "Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok" yorumları yapılmıştı.

kapak-095423.jpg

Yenişehirlioğlu, gelen tepkilerin ardından o fotoğrafı sosyal medya hesabından silip açıklama yapmıştı. "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" diyen Yenişehirlioğlu, şunları söylemişti:

"Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Tweetlerde görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram'da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim."

‘DİKKATLİ OLUN’ UYARISI YAPILMIŞTI

AKP'de son dönemde yaşanan ıstakoz, lüks saat, lüks tatil gibi gündemler nedeniyle partililere ve vekillere 'dikkatli' olmaları konusunda uyarılar yapıldığı iddia edilmişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar