Yasemin Sakallıoğlu'na pasta seçimi için tepki!

Yasemin Sakallıoğlu'na pasta seçimi için tepki!
Komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun sosyal medyada paylaştığı doğum günü pastasındaki renkleri ve yıldız simgesi nedeniyle büyük eleştiri aldı. Sakallıoğlu, pastayı yeşil ve neon pembe renklerinde eşinin hazırlattığını söyledi.

Özellikle son dönemlerin en popüler kadın komedi oyuncularından olan Yasemin Sakallıoğlu 36. yaşını tüm sevdikleriyle kutladı. Ünlü oyuncunun pastasının rengi ve üzerindeki yıldız deseni yanlış anlaşılınca Sakallıoğlu'dan açıklama geldi!

Son dönemlerin sevilen kadın komedyenlerinden Yasemin Sakallıoğlu, doğum gününde paylaştığı eşinin hazırlattığı pasta nedeniyle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun pasta renkleri ve yıldız deseni farklı yorumlanınca oyuncu açıklama yapmak durumunda kaldı.

pastaic.jpg

36. yaşını kutlayan Yasemin Sakallıoğlu’na eşi bir pasta hazırlattı. Eşinin sevdiği renklerden yeşili ve aralarındaki ‘pembe yıldızım’ hitabı nedeniyle seçilen pasta tasarımı sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu.

Yapılan yorumlara mizahi bir dille cevap veren Sakallıoğlu, eşinin pastayı yapan firma ile olan yazışmalarını da yayınladı. Sakallıoğlu, "Yeni yaşıma bomba gibi girdim. Patlıyor valla yeni yaşım" diyerek kendisini eleştirenlere kendi tarzında bir cevap verdi. Sakallıoğlu'nun paylaşımına çok sayıda tepki geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar