Yasemin Allen sevgilisi eski FBI çalışanı Erdal Kaya'dan atış eğitimi aldı

Yasemin Allen sevgilisi eski FBI çalışanı Erdal Kaya'dan atış eğitimi aldı
34 yaşındaki ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'ın, 41 yaşındaki eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile ilişki yaşamaya başlaması dikkat çekmişti. Amerikalı Aynasız lakabıyla tanınan Erdal Kaya’nın polislikte yaptığı biliniyor.

Amerika'da yaşayan Erdal Kaya, Yasemin Allen ile ortak arkadaşları aracılığıyla tanışarak yeni bir ilişkiye başladı. Sosyal medya hesaplarını aktif şekilde kullanan çiftten Yasemin Allen, sevgilisiyle silah eğitimi aldığı anları takipçileriyle "Anlat anlat, ben dinliyorum" notuyla paylaştı.

yrtytr.jpg

ATIŞ TALİMLERİ YAPMIŞTI

Eski FBI çalışanı Kaya ile yeni bir aşka yelken açan ve mutluluğunu her fırsatta sosyal medyada sevenleriyle paylaşan Yasemin Allen, daha öncede de sevgilisiyle beraber yaptığı atış taliminden anları paylaşmıştı.

ORMANLIK ALANDA KURŞUN DÖKTÜRDÜ

Öte yandan "Amerikalı Aynasız" lakaplı Erdal Kaya, Allen ile ilişkisine nazar değmemesi için "Kurşun döktür" diyenlere karşı paylaştığı video sosyal medyada viral olmuştu.

Kendi kurşunumuzu kendimiz dökeriz diyerek ormanlık alanda silahla atış yapmıştı.

3671579-4da65d535aa188d0b9007e482b6d3eaa-640x640.webp

YASMİN ALLEN KİMDİR

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da Londra'da, İngiliz Dudley Allen ve Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak dünyaya geldi. Annesi, Türk oyuncu Kayhan Yıldızoğlu ile ilk evliliğinden sonra Suna Yıldızoğlu olarak tanınıyor ve Yasemin'in annesi olarak biliniyor. Annesi Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Yasemin, etnik olarak Türk olmamasına rağmen Türk ve İngiliz çifte vatandaşlığına sahip. Yasemin, İngiliz ve Avustralya kökenli olduğunu belirtti.

661ac86a0a11b05b0be466ee.webp

Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşınan Yasemin, ilk eğitimini burada tamamladıktan sonra annesiyle birlikte Avustralya'ya göç etti. Lise yıllarında çeşitli sanat dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'ne burs kazandı.

2008 yılında L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu ve aynı yıl Elif dizisinde annesiyle birlikte başrol oynadı. Kavak Yelleri ve Yerden Yüksek gibi dizilerde rol aldıktan sonra 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça karakterini canlandırdı. 2013'te Merhamet dizisinde Irmak Tunalı rolüyle dikkat çekti. Aynı yıl N11.com'un reklam yüzü oldu.

ythgfdc-cdns.webp

Sinema kariyerine Özcan Deniz'in Su ve Ateş filmindeki Yağmur karakteriyle adım atan Allen, 2014'te Muhteşem Yüzyıl dizisinde Defne Sultan olarak yer aldı. Şeref Meselesi ve Strike Back gibi dizilerde önemli roller üstlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar