MSK’da yarı finale çıkmanın sevinci yaşanıyor

MSK’da yarı finale çıkmanın sevinci yaşanıyor
Mersin BŞB Spor Kulübü, TBL play-off'unda Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler'i deplasmanda 79-68 yenerek seride durumu 2-0 yapıp yarı finale çıktı.

Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (MSK), Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi (TBL) play-off mücadelesinde Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’i deplasmanda 79-68 yenerek seride durumu 2-0 yaparak yarı finale çıktı.

Ankara’da Gölbaşı Spor Salonu’nda oynanan maçtan galibiyetle ayrılan MSK takımının başantrenörü Can Sevim, zorlu maçı değerlendirerek, oyuncularını gösterdikleri mücadele için tebrik etti ve final yolunda önemli bir adım attıklarını belirtti.

Can Sevim, hedeflerinden ilkinin gerçekleştiğini ve turu geçmek istediklerini başardıklarını ifade ederek, şimdi sıra yarı finaldeki rakiplerini beklemekte olduklarını söyledi. Sevim, rakipleriyle eşitlik durumunda olduklarını ve gelecek rakibe göre hazırlıklarını sürdüreceklerini belirtti. Hedeflerinin ise yarı finali geçerek şampiyon olarak lige yükselmek olduğunu dile getirdi.

MSK’da yarı finale çıkmanın sevinci yaşanıyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar