Yaprak Dökümü'nün unutulmaz karakteriydi! Son hali görenleri şaşırttı!

Yaprak Dökümü'nün unutulmaz karakteriydi! Son hali görenleri şaşırttı!
Bir dönem damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde Hayriye karakterine hayat veren Güven Hokna’nın son halini görenler tanıyamadı.

2006-2010 yılları arasında ekrana gelen ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek izlenen Yaprak Dökümü dizisi, final yapsa da hala hayranlarının gündeminde. Dizinin karakterleri ve oyuncuları da merak konusu olmaya başladı.

728xauto.webp

Ünlü oyuncu Güven Hokna, son haliyle yıllara meydan okuyor. 78 yaşında olmasına rağmen hala genç ve dinamik bir görüntüye sahip olan Hokna, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla hayranlarını kendine hayran bıraktı.

"Bu halinizi görünce rahmetli Aysel Gürel aklıma geldi!", "Yıllara meydan okuyorsunuz", "Hep çok güzelsiniz" gibi yorumlar yapıldı.

18584960-728xauto.webp

Usta oyuncu Güven Hokna, emekli olduktan sonra uzun bir süredir bir projede yer almasa da sevenleriyle sosyal medya üzerinden iletişimini sürdürüyor. Susam Sokağı, Ferhunde Hanımlar, Kurtlar Vadisi, İkinci Bahar ve Zerda gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan Hokna, hayatını sevenleriyle paylaşmaya devam ediyor.

oo.jpg

ss.jpg

uu8.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar