Ünlü oyuncu Emre Kınay yine çılgına döndü: Seçime de gitmiyorum sandığa da gitmiyorum

Ünlü oyuncu Emre Kınay yine çılgına döndü: Seçime de gitmiyorum sandığa da gitmiyorum
İstanbul'da yol yapım çalışması sebebiyle uçağını kaçıran ve çektiği bir videoyla tepkisini dile getiren ünlü oyuncu Emre Kınay, şimdi yeni bir videosuyla tekrar gündem oldu.

Ünlü bir oyuncu Emre Kınay, İstanbul trafiğinde beklediği anlarda sosyal medyadan bir canlı yayın açarak resmen alev püskürdü. Bir buçuk saatte 700 metre uzaklıkta olan evine gidemediğini ifade eden Kınay, "Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın! İstanbullu zaten susmuş artık her b***. Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum, hiçbir b*** gitmiyorum! Herkesi protesto etmeye çağırıyorum!" sözlerini kullandı.

"YOK İMAMOĞLU'NA LAF ETTİ"

Sözlerini sürdüren Kınay; "Neyin hizmeti bu ? Bu ne ya? Vergi veriyorum ben 700 metre sonraki evime gidemiyorum bir buçuk saattir. Çakarlı arabalarla ilerleyip sağdan sağdan gidiyorsunuz her yere, rezillik bu! Hangi ülkede var böyle bir salaklık? Bu kadar vergi toplayıp ülkesindeki insanına bu kadar hizmet etmeyen bir devlet söylesenize bana... Sonra yok Ekrem İmamoğlu'na laf etti, valiye soruyorum işte, İstanbul valisine. Fenerbahçe stadındaki maçlarda niye Kadıköylüye çektiriyorsun bu eziyeti? Kim verdi sana bu yetkiyi? Vergiyi ben veriyorum, niye kapatıyorsunuz yolu? ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar