Hande Sarıoğlu ilahi okudu! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Hande Sarıoğlu ilahi okudu! O anlar sosyal medyada gündem oldu
Söylemezsen Olmaz programının sunucusu Hande Sarıoğlu Ramazan ayının ilk günü dolayısıyla canlı yayında ilahi okudu.

Söylemezsen Olmaz programının sevilen sunucusu Hande Sarıoğlu, Ramazan ayının ilk gününde programında duygu dolu anlar yaşattı. Canlı yayında ilahi okuyarak izleyicileri duygulandıran Sarıoğlu'nun performansı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Ramazan ayının başlaması dolayısıyla Hande Sarıoğlu'nun ilahi okuması, programın seyircileri tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Sosyal medya hesabından programdan alınan görüntüleri paylaşan Sarıoğlu, çocukluğunda annesiyle birlikte komşulara Yasin okuma geleneğini anlattı. Bu özel anları izleyicileriyle paylaşarak Ramazan ayının coşkusunu paylaşan sunucu, maneviyatını ve duygusal bağlarını programına taşıdı.

Hande Sarıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Hoş geldin 'Ya Şehr-i Ramazan' çocukken annemle cuma okumalarına giderdik komşulara, annem Yasin okurdu, arkasından da ben ilahi okurdum. Rahmetli anneannem de telefonla arar hadi bana ilahi oku kızım derdi. Bugün yeni haftaya Ramazan ayının coşkusuyla başladık. Ve ben de bu coşkuyu çocukluğumdan taşıdığım maneviyatla programa taşıyıp ilahi okudum. Ramazan ayımız mübarek olsun, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirsin."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar