Windows'dan bilgisayarları hızlandıran yeniprogram! Microsoft PC Manager...

Windows'dan bilgisayarları hızlandıran yeniprogram! Microsoft PC Manager...
Microsoft, bilgisayar temizleme aracı olan PC Manager'ı bir süredir test ediyordu. Windows 10 ve 11 bilgisayarların performansını artıran bu program, Microsoft Mağazası'ndan indirilebiliyor.

CCleaner'a ücretsiz bir alternatif olan Microsoft PC Manager programı, x64 ve ARM mimarilerini destekleyerek Windows 11 ve 10 için yayınlandı. Bu program, performansı ve RAM kullanımını optimize etme, sürücüdeki gereksiz dosyaları temizleme, işletim sistemi sorunlarını giderme, Microsoft Defender tarafından sağlanan antivirüs koruması, Windows uygulamaları için açılır pencere engelleyici gibi özellikler sunuyor.

11.webp

PEKİ MİCROSOFT PC MANAGER NELER SUNUYOR?

Microsoft PC Manager, temel bakımın yanı sıra RAM kullanımını gösteren bir araç çubuğu, Ekran Alıntısı Aracı'na bağlantı, hızlı erişim için web sitelerini hızlı bir şekilde sabitleme gibi kullanışlı özellikler sunuyor. Program ayrıca yerleşik Görev Yöneticisi ile çalışan işlemlere göz atmanıza ve her bir işlemin RAM tüketimini görmenize olanak tanırken, sistem kaynaklarını tüketen işlemlerin sonlandırılmasına da olanak sağlıyor.

222.webp

Microsoft'un PC yöneticisi programı ücretsiz olarak kullanılabilir ve arayüzü Windows temasına uyacak şekilde özelleştirilebilir. Microsoft, üçüncü parti bilgisayar temizleme uygulamalarının zararlı olabileceğine dikkat çekiyor ve bu tür uygulamaların yanlışlıkla önemli kayıt defteri dosyalarını silebileceğini belirtiyor. Bu nedenle, Microsoft kendi PC temizleme ve optimizasyon programı için gerekli sistem dosyalarının silinmeyeceğini garanti ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar