Tartışılan maçın en ilginç anları ortaya çıktı

Tartışılan maçın en ilginç anları ortaya çıktı
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor arasındaki TFF 2.Lig Beyaz Grup maçında iki takımın anlaşarak birbirlerine hücum etmediği iddiasına tepki gösterdi.

Deniz Yavuzyılmaz, Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor arasındaki maçta anlaşarak birbirlerine hücum etmedikleri iddialarına tepki gösterdi.

Tartışılan maçın en ilginç anları ortaya çıktı: İşte o video - Resim : 1

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta play-off'a yükselme mücadelesi veren Ankaraspor ile kümede kalmaya çalışan Nazilli Belediyespor arasındaki karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Ankaraspor ligi 57 puanla 6. sırada tamamlayarak play-off'a kalmayı garantilerken, Nazilli Belediyespor ise aldığı bir puanla ligde kalmayı başardı.

Maç sonu istatistiklerine bakıldığında, Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor arasındaki karşılaşmada her iki takımın da şut çekmediği hatta maç boyunca şut denemeleri yapılmadığı belirlendi. Toplam 2 kez korner kullanıldığı ve 1 kez de ofsayt kararı verildiği görüldü. Bu durum maça dair tartışmaların yükselmesine neden oldu.

İDDİALARI DESTEKLEYEN GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

Maçın 89. dakikasında Nazilli Belediyespor'un bir atak geliştirmek istediği sırada 23 numaralı Tibet Öniz topu kontrol ederek ilerlerken Ankaraspor savunması tarafından müdahale edilmesi ve pozisyonun sonlandırılması, maç boyunca hücum yapmadıkları iddialarını destekleyen bir görüntü olarak ortaya çıktı.

Ankarasporlu oyuncuların, maçın sonlarına doğru Nazilli Belediyesporlu Tibet Öniz'e hücum girişiminde bulunduğu için tepki gösterdiği iddia edildi.

ZONGULDAK KÜME DÜŞTÜĞÜ İÇİN CHP'Lİ YAVUZYILMAZ TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor'un küme düşmesi sonrası duruma tepki göstererek sosyal medya platformu Twitter'dan bir paylaşımda bulundu.

Tartışılan maçın en ilginç anları ortaya çıktı: İşte o video - Resim : 2

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar