Sertab Erener'in son hali görenleri şaşırttı! Yüzünü eski haline getir

Sertab Erener'in son hali görenleri şaşırttı!  Yüzünü eski haline getir
Şarkıcı Sertab Erener, "Mecbursun" adlı şarkısını yeniden seslendirerek bir klip çekti. Erener'in klip çekimindeki görünümü, sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni görüntülerini paylaşan şarkıcı, takipçilerini ikna edemeyince eleştirilere maruz kaldı.

Ünlü şarkıcı Sertab Erener'in dış görünüşündeki değişiklik, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. 'Her Dem Akustik' albümünün tanıtımı için kamera karşısına geçen Erener'in yüzündeki değişim, sosyal medyanın dikkatini çekti.

iio.jpg

Çenesine protez dolgu ve göz çevresine botoks yaptırdığı öne sürülen Erener'in son hali tartışma konusu oldu. Şarkıcı, güzellik takıntısı olduğuna dair eleştirilere cevap vermek amacıyla yeni pozlarını paylaştı.

640xauto-001.webp

Sertab Erener'in paylaştığı son pozlar da takipçilerinden gelen "Bu kim?" gibi eleştirilere maruz kaldı. Bazı kullanıcılar, "Yüzünü eski haline getir" gibi yorumlar yaparak şarkıcıyı eleştirdi.

yyh.jpg

SERTAB ERENER KİMDİR

Koloratur soprano tarzındaki güçlü sesiyle dikkat çeken Sertab Erener, Sezen Aksu'nun desteğiyle müzik dünyasına adım attı ve 1990'ların başında çıkardığı albümlerle geniş kitlelere seslendi.

Klasik müzik eğitimi aldığı için pop müziğe adapte olmakta zorlanan Erener, zaman içinde deneysel çalışmalara yöneldi pop müziğin geniş kitlelere ulaşma potansiyelini tercih etti. Batı ve Doğu müziği unsurlarını bir araya getirerek etnik ve klasik müziği harmanladı ve Türk pop müziğine farklı bir soluk getirdi. Avrupa'da da başarılı olan Erener, Sezen Aksu destekli "Sakin Ol" albümüyle büyük çıkış yakaladı ve "Aldırma Deli Gönlüm", "Ateşle Barut", "Sevdam Ağlıyor" gibi hitlerle adını duyurdu.

2000'lerin başında "Kumsalda" ve "Kendime Yeni Bir Ben Lazım" gibi şarkılarla başarıyı sürdüren Erener, 2003 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Everyway That I Can" ile birinci olarak Türkiye'ye tarihi bir zafer kazandırdı. Ardından "No Boundaries" ve "Aşk Ölmez" gibi albümlerle kariyerine devam etti. 2010'ların başında "Rengârenk" albümüyle müzik dünyasına geri dönüş yapan Erener, "Bu Böyle", "Açık Adres" gibi hitlerle büyük beğeni topladı. 2012'de "Ey Şuh-i Sertab" albümünü babasına ithaf etti. 2013'te "Sade" ve 2016'da "Kırık Kalpler Albümü" ile başarısını sürdürdü. Erener, birçok ödül kazandı ve Türk pop müziğinde önemli bir yere sahip oldu. Evliliklerinin yanı sıra öğretmenlik de yapan Erener, müzik kariyerine devam ediyor ve müzik dünyasında önemli bir isim olarak varlığını sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar