Volkan Demirel'den Fernando Muslera hakkında bomba itiraf

Volkan Demirel'den Fernando Muslera hakkında bomba itiraf
Süper Lig ekibi Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel, Asist Analiz'e açıklamalar yaptı.

"BUNU YAŞAYANLAR DAHA İYİ BİLİR"

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası çok zor bir süreç geçirdiklerini dile getiren Volkan Demirel, "Bunu yaşayanlar daha iyi bilir. Hayatlarını kaybedenlere başsağlığı, zorda olanlar için şifa ve eski hayatlarına dönmelerini diliyoruz.

"BERTUĞ VİZYONU OLAN BİR KULÜBE GİTTİ"

Volkan Demirel, Hatayspor'un transferleri ile ilgili olarak, "Bertuğ'u sattık, Bertuğ benim için çok önemliydi. O bölge için bir oyuncuyla anlaştık, oradan geliyorum. Bertuğ'a benzeyen bir oyuncu. Belki ileri uca kenarda oynayan ve 10 numarada oynayabilen bir oyuncu daha alıp transferi kapatacağız. Bertuğ da hak ettiği, vizyonu olan bir kulübe gitti" dedi.

"ALTAY GİTTİĞİ İÇİN ÜZGÜNÜM"

Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır hakkında konuşan Demirel, "Altay, Fenerbahçe için bir değerdi. Uğurcan da aynı şekilde. İrfan da iyi gidiyor. Altay, Manchester'a gittiği için sevinçliyim fakat Fenerbahçe'den gittiği için üzgünüm. İngiltere futbolu onu yukarı seviyeye çekecektir" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK HEDEFİM YURT DIŞINDA ÇALIŞMAK"

Futbolculuk kariyerinin teknik adamlığına etkisi ve yurt dışı hedefinin sorulması üzerine Demirel, "Oyunu 18 sene geriden izledim. 18 yıllık hafıza karşıma çıkıyor. Ben bir de çok not tutarım, yazarım. Şu an iyi gittiğimizi düşünüyorum. Yurt dışında çalışmak ise en büyük hedefim. Allah'ın izniyle yapabileceğimi düşünüyorum. Anı yaşayalım, yarın ne olacağını kimse bilmiyor. Kırmadan, dökmeden devam edelim" dedi.

"MUSLERA BENDEN DAHA İYİ KALECİ"

Muslera ve Galatasaray'ın durumu ile ilgili konuşan Volkan Demirel, "Muslera benden daha iyi kaleci. Galatasaray'ın değeri. Gitmesi herkesi üzer. Ben kalması ve Galatasaray'da jübile yapması gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray ise Okan hocanın doğru planlamasıyla şampiyon oldu. Okan hoca bu oyuncu grubunu iyi yönetti ve liderlik yaptı. Oyuncuları kendine inandırmış ve bence en büyük özelliği de bu" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar