Cezaevindeki Dilan Polat'ın kızı bakın kime seslendi! Bizi annesiz babasız bıraktınız

Cezaevindeki Dilan Polat'ın kızı bakın kime seslendi! Bizi annesiz babasız bıraktınız
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kızları Nilda, annesinin sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi.

Dilan Polat’ın kişisel sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslenen Nilda, “Ben annemi çok seviyorum, çok özledim. Lütfen bizi ayırmayın” diyerek yardım istedi. Ailesinin suçsuz olduğunu ve içeride olmalarına anlam veremediğini belirten Nilda, sürecin hızlandırılması için Yerlikaya'ya çağrıda bulundu.

Nilda'nın çektiği videoda, kardeşinin de “Ben onları çok çok özledim, onlar çıksınlar” sözleriyle duygularını dile getirdiği görüldü.

Dilan ve Engin Polat çifti, 5 Kasım 2023'te kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Nilda çektiği videoda şunları söyledi:

“Bu videoyu sesimi duyurmak amaçlı çekiyorum. Sayın Ali Yerlikaya; bahsettikleri gibi kara para, bahis yok. Neden ailem içeride? Kardeşim sürekli ağlıyor. Benim de psikolojim bozuldu artık. Dayanamıyoruz artık çok kötüyüz, lütfen süreci hızlandırabilir misiniz? Bizi annesiz babasız bıraktınız. Suçsuz yere, suçları olmadı halde. Niye hala içerideler anlamıyorum ben. Ben annemi çok seviyorum, çok özledim. Lütfen bizi ayırmayın.”

er.jpg

o9o.jpg

yu.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar