Uşak’ta belediye başkanı seçilen CHP’li Yalım’dan sığınmacı sözü: En ufak bir yanlış yapanı

Uşak’ta belediye başkanı seçilen CHP’li Yalım’dan sığınmacı sözü: En ufak bir yanlış yapanı
Yerel seçimlerde oy oranını yüzde 10'dan yüzde 40'a yükselterek yeniden Uşak Belediye Başkanı seçilen CHP'li Özkan Yalım yaptığı açıklamada, Uşaklılara sığınmacı sözü verdi.

Uşak'ta 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olan ve oylarını %10'dan %40'a yükselterek belediye başkanı seçilen CHP'li Özkan Yalım'ın Uşak'taki yabancı uyruklular için söylediği sözler gündem oldu.

"Hiçbir Afgan’a, Suriyeli’ye işyeri açma ruhsatı vermeyeceğim” diyen Yalım, “Ben artık mülteci istemiyorum. En ufak bir yanlış yapanı kulağından tutup atmazsam şerefsizim" ifadesini kullandı.

Yalım, İsmetpaşa Caddesi'nde halka seslenerek, "Uşak hak ettiği hizmeti bizim dönemimizde fazlasıyla görecek. Tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu başarı, bu zafer tüm Uşaklı hemşehrilerimindir. Artık parti rozetimizi çıkarıp Türk bayrağı rozetimizi takıyoruz. Görüşü hangi partiden olursa olsun, tüm vatandaşlarıma hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Teşekkürler Uşak" diye konuşmuştu.

SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Yalım'ın sosyal medyada hızla yayılan yeni bir videosu kısa sürede viral oldu. Söz konusu videoda Yalım’ın sığınmacıların Uşak'ta işyeri ruhsatı alamayacağını belirttiği ve ilde sığınmacı istemediğini vurguladığı görülüyordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar