Ulusal Staj Programı son başvuru tarihi ne zaman? Ulusal Staj Programı başvuru takvimi

Ulusal Staj Programı son başvuru tarihi ne zaman? Ulusal Staj Programı başvuru takvimi
Öğrencilere ve yeni mezunlara Ulusal Staj Programı kapsamında mesleki deneyim imkanı sunuluyor. Ulusal Staj Programı için başvurular başlamıştı. Peki Ulusal Staj Programı son başvuru tarihi ne zaman?

Ulusal Staj Programı kapsamında öğrencilere ve yeni mezun gençlere mesleki deneyim imkanı sunuluyor. Bu sayede de gençler hem iş fırsatları yakalayabiliyor hem de deneyim kazanıyor. Peki Ulusal Staj Programı son başvuru tarihi ne zaman?

ULUSAL STAJ PROGRAMI SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Türk öğrencilere ve genç profesyonellere önemli bir mesleki deneyim kazandırmayı hedefleyen Ulusal Staj Programı hakkında araştırmalar devam ediyor. Ulusal Staj Programı'na başvurmak için son tarih 10 Mart 2024'tü olarak açıklandı. Başvuruların açıklanacağı tarih ile ilgili ise net bir bilgi bulunmuyor. Ancak geçen yıl açılan programın başvuru sonuçları 28 Aralık'ta açıklanmıştı.

ULUSAL STAJ PROGRAMINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvuru yapmak için öncelikle Kariyer Kapısı'na e-Devlet ile giriş yapmanız gerekiyor. Ardından, gelen bilgileri kontrol edip onaylayarak "Başvuru Formu"nu doldurmanız ve başvurunuzu tamamlamanız gerekiyor.

ULUSAL STAJ PROGRAMI NEDİR?

Ulusal Staj Programı (USP), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, kamu kurumlarının ve özel sektörden gönüllü işverenlerin katılımıyla yürütülen bir staj programıdır. Program kapsamında tüm üniversite öğrencilere fırsat eşitliği ve liyakat ilkelerine uygun bir şekilde staj imkanları sağlanmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar