Otoban çetesinden gece yarısı yumurtalı tuzak

Otoban çetesinden gece yarısı yumurtalı tuzak
Son günlerde seyir halindeki araçların önüne çıkarak ya da yumurta atıp görüşünü engelleyerek , araçlarından inen sürücüleri gasbettiğine yönelik sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. Mersin Emniyet'in de açıklama geldi.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda sürücülerin önüne atlayarak veya yumurta atarak gasp eden çete iddiaları, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Mersin Emniyet Müdürlüğü, bu olayların daha önce "Cono" isimli çete tarafından gerçekleştirildiğini ancak son bir yıl içinde benzer bir ihbar alınmadığını açıkladı.

Sürücüler, benzer bir durumla karşılaşılması halinde sileceklerini çalıştırmama ve araçtan inmemeleri konusunda uyarıldı.

otoban.jpg

Son günlerde TAG Otoyolu'nda yaşanan hırsızlık ve gasp iddiaları, sürücüler arasında endişe yaratıyor. Sosyal medyada paylaşılan iddialara göre, gece saatlerinde otoyoldan geçen araçlara yumurta tuzakları kuruluyor veya hızla giden araçların önüne belirsiz kişiler atlayarak durmak zorunda bırakılıyor.

otobaniki.jpg

Sileceklerini çalıştıran sürücüler, yumurtanın camı kaplamasıyla birlikte araçlarını durdurmak zorunda kalıyorlar. Bu sırada, iddiaya göre çete üyeleri araçtan inen sürücüleri silah zoruyla gasp ediyorlar.

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran olaylar sonrasında birçok sürücü, benzer bir durumla karşılaşmaları halinde sileceklerini çalıştırmamaları ve araçtan inmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Yapılan açıklamada, otoyoldaki denetimlerin 24 saat esasına göre devam ettiği kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar