UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk çeyrek finalistler belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk çeyrek finalistler belli oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda, 1-0'lık skorla mağlup olduğu maçın rövanşında Lazio’yu 3-0'lık skorla yenen Bayern Münih ile 2-0'lık skorla kazandığı maçın rövanşında Real Sociedad’ı 2-1'lık skorla mağlup eden Paris Saint-Germain çeyrek finale yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkan ilk iki takım netleşti. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda, Lazio’yu eleyen Bayern Münih ile Real Sociedad’ı saf dışı bırakan Paris Saint-Germain çeyrek finale yükseldi.

aw155967-02.jpg

BAYERN MÜNİH, LAZİO KARŞISINDA ZORLANMADI

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Bayern Münih, 1-0'lık skorla mağlup olduğu mücadelenin rövanşında sahasında Lazio ile karşılaştı. Alman ekibi, 39. ve 66. dakikada Harry Kane’in, 45+2. dakikada da Thomas Müller’in atmış olduğu gollerle rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti ve adını çeyrek finale yükseldi.

aw155967-06.jpg

PSG, MBAPPE’NİN GOLLERİYLE TURLADI

Gecenin bir diğer maçında ise Paris Saint-Germain, 2-0'lık skorla kazandığı maçın rövanşında Real Sociedad ile deplasmanda mücadele etti. Fransız ekibi 15. ve 56. dakikada yıldız futbolcusu Kylian Mbappe’nin attığı goller ile mücadeleyi 2-1'lık skorla kazandı. Real Sociedad’ın tek golünü 89. dakikada Mikel Merino attı. Bu sonuçla Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar