UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki prestijli organizasyonu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan dorukta. Yarı finale yükselen takımlar belli oldu ve mücadele giderek kızışıyor.

Aston Villa, Fiorentina, Club Brugge ve Olympiakos, turnuvanın yarı finaline adlarını yazdırdı. Bu dört takım, Avrupa'nın en heyecan verici kupalarından birinde şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecekler.

Fenerbahçe ise Yunanistan ekibi Olympiakos'a penaltılarda 3-2 kaybederek çeyrek finalde elendi. Avrupa'daki tek Türk temsilcisi olarak yoluna devam eden Fenerbahçe'nin bu sezonki serüveni burada sona erdi.

Belçika temsilcisi Club Brugge, Yunanistan'ın PAOK takımını ilk maçta 1-0 yenmesinin ardından rövanşta da 2-0 galip gelerek adını yarı finale yazdırdı.

Yarı final eşleşmeleri ise oldukça heyecan verici görünüyor. Aston Villa, Olympiakos ile mücadele ederken, Fiorentina ise Club Brugge ile karşı karşıya gelecek.

Yarı final heyecanı, 2 ve 9 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek müsabakalarla devam edecek. Avrupa Konferans Ligi'nin zaferi ise 29 Mayıs'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenecek final maçıyla belli olacak.

Çeyrek finalde alınan sonuçlar şu şekilde:

Lille (Fransa) - Aston Villa (İngiltere): 1-2, 2-1 (Aston Villa penaltılarla 4-3 kazandı)

Fiorentina (İtalya) - Viktoria Plzen (Çekya): 0-0, 2-0 (uzatmada)

PAOK (Yunanistan) - Club Brugge (Belçika): 0-1, 0-2

Fenerbahçe - Olympiakos (Yunanistan): 2-3, 1-0 (Olympiakos penaltılarla 3-2 kazandı)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar