Turgutluspor’da Tolga kritik maçların adamı oldu

Turgutluspor’da Tolga kritik maçların adamı oldu
Turgutluspor'da sakatlığı sonrası daha fazla süre alan 22 yaşındaki golcü oyuncu Tolga Cevher, Karşıyaka, Anadolu Üniversitesi ve Efeler 09 maçlarında attığı 4 golle takıma 9 puan kazandırarak önemli bir katkı sağladı.

Turgutluspor'un TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk yolundaki mücadelesinde, golcü oyuncu Noyan Öz'ün sakatlığı sonrasında ilk 11'de daha fazla süre alma fırsatı bulan genç golcü Tolga Cevher, Karşıyaka, Anadolu Üniversitesi ve Efeler 09 maçlarında attığı 4 golle takımına 9 puan kazandıran başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı siyahlılar, sezonun ilk yarısında Noyan Öz'ün önemli katkılarıyla kazandığı gollerin ardından sakatlıkla karşı karşıya kalmasıyla endişe yaşamıştı.

Ancak aralıklı olarak forma şansı bulan ve etkili goller atan genç yetenek Tolga Cevher, takımına ikinci devrede büyük bir katkı sağladı. Özellikle şampiyonluk yolundaki kritik maçlarda sahneye çıkan Cevher, attığı gollerle Turgutluspor'un üst sıralardaki rakipleri Karşıyaka, Anadolu Üniversitesi ve Efeler 09 maçlarında 9 puan kazanmasında başrol oynadı, takımının zirve yarışındaki önemli bir ismi haline geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar