Turgut Altınok ‘göstersinler istifa edeyim’ demişti! Murat Ağırel tapuları yayınladı

Turgut Altınok ‘göstersinler istifa edeyim’ demişti! Murat Ağırel tapuları yayınladı
AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok hakkında ortaya atılan 'Antalya'da 600 dairesi daha var' iddiaları ile ilgili Murat Ağırel belgeler yayınladı.

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un mal varlığı açıklamaları ve Antalya'daki iddialar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Altınok'un, Antalya'da iddia edilen 600 konutla ilgili olarak yaptığı sert açıklamaların ardından, gündemdeki tartışma daha da alevlendi.

Altınok'un, Antalya'daki iddialarla ilgili olarak "Tapusu yok" dediği belgeler, gazeteci Murat Ağırel tarafından ortaya konuldu.

Ağırel, Altınok'un mal varlığını tam olarak açıklamadığını ve banka hesaplarını belirtmediğini ifade etti. Ağırel'in belgelerine göre, Altınok'un Antalya'da bulunan arsaları üzerine 660 konutun inşa edildiği iddia edildi.

Ağırel'in belgelerine göre, Altınok'un mal varlığı ve işleyişinin kardeşi Hacı Altınok'un üzerine devredilmiş olabileceği de iddia edildi. Antalya'daki arsalarla ilgili devlet hava meydanlarıyla da iletişime geçildiği öne sürüldü.

Bu gelişmeler, Antalya'daki iddiaların daha da derinleşmesine neden oldu. Altınok'un açıklamaları ve belgeler arasındaki çelişki, kamuoyunda büyük merak uyandırdı. Konuyla ilgili resmi açıklamaların beklenmesi ve soruşturmanın sürdürülmesi bekleniyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar