Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a: 600 daireyi unutmuş olamaz

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a: 600 daireyi unutmuş olamaz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un Antalya'da 600 tane evinin bulunduğu iddialarına ilişkin, "600 daireyi unutmuş olamaz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, rakibi Turgut Altınok'un iddia ettiği Antalya'da bulunan 600 ev konusuna ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yavaş, Altınok'un iddialarını yalanlayarak, bu kadar sayıda eve sahip olmanın unutulamayacak bir detay olduğunu ifade etti.

'600 DAİREYİ UNUTMUŞ OLAMAZ'

Yavaş, "600 daireyi unutmuş olamaz. Mal beyanını açıkladı ve bu 600 daire yok. Demek ki saklamak istedi veya kamuoyuna yalan söyledi. Bir siyasetçi yalan söyleyemez. Yalan söylediği de ortaya çıkıyorsa mutlaka gereğini yapması lazım. Çünkü insan aklına hemen şu geliyor; daha açıklamadığı neler var? Yani sakladığı bir şey mi var?" dedi.

Başkan Yavaş, açıklamasında, siyasetçilerin dürüstlüğünün önemine dikkat çekerek, toplum nezdinde güvenilirliklerinin sorgulanabileceğini belirtti. Ayrıca, Altınok'un açıklamalarında eksiklikler olduğunu vurgulayarak, banka hesapları gibi diğer detayların da kamuoyuna sunulması gerektiğini ifade etti.

Son olarak, Yavaş, Altınok'un açıklamalarının kamuoyunun takdirine bırakılacağını belirterek, siyaset sahnesinde şeffaflığın ve dürüstlüğün öneminin altını çizdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar