Tüpraş Nextremers Programı beşinci yılında genç yetenekleri keşfetmeye devam ediyor

Tüpraş Nextremers Programı beşinci yılında genç yetenekleri keşfetmeye devam ediyor
Tüpraş, geleceğin potansiyelini taşıyan genç yeteneklere henüz öğrenciyken iş deneyimi kazanma fırsatı sunarak geleceği birlikte şekillendiriyor. Nextremers programı aracılığıyla, üniversiteli ve yeni mezun gençlerle birlikte yeni yetenekleri keşfetmeye ve onlara kariyerlerine başlama imkanı sunmaya devam ediyor.

Nextremers programı, üniversite öğrencilerinin ve genç profesyonellerin kişisel gelişimlerini destekleyerek iş ortamında çalışma deneyimi kazanmalarını sağlıyor. Program, beşinci yılında da yeni yeteneklerle buluşmayı bekliyor. Bugüne kadar 215 genç yetenek program dahil olmuş ve bu yıl da başvurular, Tüpraş Genel Müdürlüğü ile İzmit, İzmir, Kırıkkale ve Batman rafinerileri için 30 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek.

Tüpraş, farklı fonksiyonlar için proje öğrencilerini ve genç profesyonelleri sürece dahil etmeyi hedefliyor. Üretim, Bakım, Ar-Ge, Veri Analitiği, İnovasyon ve Girişimcilik, Stratejik Planlama, Mali İşler, Kurumsal İletişim ve İnsan Kaynakları gibi alanlarda yapılan bu projelerle gençlerin iş deneyimi kazanmaları ve kariyerlerine başlamaları destekleniyor. Başvurular, "Kariyer" sosyal medya hesaplarından yayımlanan ilanlar ve başvuru bağlantıları üzerinden alınmaya başlandı.

Program, üniversitelerin lisans 4’üncü sınıf ve yüksek lisans öğrencileri ile yeni mezunlara yönelik olarak tasarlanmıştır. Öğrenciler, mezuniyetlerinden önce profesyonel çalışma hayatını deneyimleyerek potansiyellerini keşfetme fırsatı bulurken, sorumluluk bilinci ve inisiyatif kazanarak yetkinliklerini geliştiriyorlar. Ayrıca, mesleki ve teknik gelişimlerini sürdürmenin yanı sıra geleceğe hazırlanma avantajı elde ediyorlar.

Tüpraş, Nextremers programının yanı sıra yaz döneminde geçerli olan kısa dönem staj uygulamasına da devam ediyor. Kısa dönemli staj programı için başvuruların Nisan ayı içinde açılması planlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar