Tüm oyuncularımız katkı verdiler

Tüm oyuncularımız katkı verdiler
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 18. hafta maçında Pınar Karşıyaka’yı Sinan Erdem Spor Salonu’nda 98-82 mağlup eden Galatasaray Odeabank’ta koç Oktay Mahmuti ve maçın yıldızlarından Dwight Hardy basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Yusuf Polat / Günboyu

Maç sonu açıklamalar

“İyi bir basketbol oynadığımızı düşünüyorum bugün. Tüm oyuncularımız katkı verdiler. Her ne kadar Dominic Waters’ın sayılarına cevap veremeyip Pınar Karşıyaka maça geri dönse de oyun kontrolünü yeniden elimize aldık. Hem savunma hem hücum alanında daha aktif olup kazandık. Şunu söylüyorum, galip gelmek önemli bu takım için. Şimdi bir ara var ve bu arayı en iyi iyi şekilde değerlendirip eksiklerimizi düzeltmeye çalışacağız. Benim bir konu daha çok hoşuma gitti esasında bugünkü maçla ilgili olarak. Seyirciyle yavaş yavaş da olsa bir bütünleşme hissediyorum. Seyirci bizle bir arada olmaya çalışıyor, bize destek vermeye çalışıyor. Bu bizim için oldukça önemli. Umarım önümüzdeki maçlarda onların desteği daha büyük olur, bizim gayretimiz de en az onlar kadar büyük olur ve daha iyi yerlere hep beraber gideriz.”

Dwight Hardy’in açıklamaları

“Bugün maça oyunun iki tarafında da agresif başladık. Maçın genelinde sahayı iyi koştuk, topu iyi çevirdik ve boş şutları iyi yüzdeyle isabete çevirdik. Bunu yapabildiğimizde ne kadar tehlikeli bir takım olduğumuzu gösteriyoruz. Şimdi amacımız bu performansı daha istikrarlı hale getirmek olacak. Ben ise bugün kendimi iyi hissediyordum. Maça iyi başlayınca oyunun geri kalanında da momentumu yakaladım. Ama bu performansımı takım arkadaşlarıma borçluyum. Takım olarak kazandık. Artık sezon içerisinde iniş çıkışları kesmeli ve istikrarlı şekilde iyi performansımızı sürdürmeliyiz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar