Tolga Savacı'nın eşi kimdir? Nermin Bezmen kimdir? Nermin Bezmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Tolga Savacı'nın eşi kimdir? Nermin Bezmen kimdir? Nermin Bezmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne?
Ünlü oyuncu Tolga Savacı 26 Şubat tarihinde hayatını kaybetti. Bu haberin ardından insanlar Tolga Savacı'nın eşinin kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki Tolga Savacı'nın eşi kimdir? Nermin Bezmen kimdir? Nermin Bezmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Tolga Savacı'nın eşi kimdir?

Ünlü oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti. Bu haberin ardından sanatçının sevenleri eşi Nermin Bezmen'i merak etmeye başladı. Peki Tolga Savacı'nın eşi kimdir? Nermin Bezmen kimdir? Nermin Bezmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

NERMİN BEZMEN KİMDİR?

Nermin Bezmen, 30 Nisan 1954 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Maçka İlkokulu'nda başlayan Bezmen, daha sonra Atatürk Kız Lisesi'nde eğitim aldı. Lise yıllarında AFS bursuyla Amerika'ya giderek burada bir süre kaldı. Türkiye'ye döndükten sonra Sultanahmet Sevk ve İdarecilik Yüksek Okulu'nu tamamlayarak 1974 yılında mezun oldu.

21 yaşında iken iş adamı Pamir Bezmen ile evlendi ve bu evlilikten iki çocuğu oldu. Eşi Pamir Bezmen'i 29 Ocak 2009'da kaybettikten sonra, 2015 yılında oyuncu Tolga Savacı ile evlenerek ABD'nin New Jersey eyaletine yerleşti.

Yazarlık kariyerine 1991 yılında adım atan Bezmen, özellikle dedesi Kurt Seyt'in hikayesini araştırarak romanlaştırdı. Ayrıca, geleneksel Türk sanatlarıyla ilgilenen Bezmen, kendi atölyesinde yetişkinlere ve çocuklara resim dersleri verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar