Tolga Akalın canlı yayında bombayı patlattı: 3 milletvekili İYİ Parti'ye geçecek

Tolga Akalın canlı yayında bombayı patlattı: 3 milletvekili İYİ Parti'ye geçecek
İYİ Parti'nin 27 Nisan'da yapılacak Kurultay'ında Genel Başkanlık için aday olan Mehmet Tolga Akalın, kendisinin seçimli kurultayı kazanması halinde 3 milletvekilinin partiye katılacağını iddia etti.

27 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan İYİ Parti kurultayı öncesi, genel başkan adaylarından Mehmet Tolga Akalın, son katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TV100'de Gazeteci Gürkan Hacır ile Erdoğan Aktaş’ın sorularını yanıtlayan Akalın, kurultaydan zaferle ayrılıp genel başkan seçilmesi halinde partiye 3 milletvekilinin katılacağını ifade etti.

Akalın, İYİ Parti'den milletvekillerinin istifa edecek iddialarına ilişkin konuşarak, "37 milletvekili ile ilgili bir başlık sordunuz ya bana, ne olacak diye… İlginç bir şey söyleyeyim, şimdi bir propaganda yapılıyor, ‘Tolga Akalın gelirse milletvekilleri istifa eder’ falan… Bir bilgi olarak vereyim. Bizim siyaset anlayışımız sadece tabanımızda değil millette de karşılık buldu. Son 3 gündür duyuyorum. Millet delegeye işaret ediyor. İsmimizi söyleyemeyen de ‘o bıyıklıyı’ getirin diyor. Türkiye’de siyaseti takip eden insanlar da devreye girdi. Çok ciddi telefon aramaları alıyorum çok da hoş. 2’si yeni, 1’i bizden ayrılan milletvekili, Rıdvan’la konuşmuşlar (Rıdvan Uz) onlar da benim seçilmem takdirinde İYİ Parti’ye katılacaklarını belirtmişler" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar