Fatih Portakal’dan Ali Erbaş’a sert sözler! Hala o koltukta oturabiliyor

Fatih Portakal’dan Ali Erbaş’a sert sözler! Hala o koltukta oturabiliyor
Gazeteci Fatih Portakal, Irak ziyaretinde kendisine sorulan Arapça soruyu anlamayarak Türkçe’ye çevirten Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı topa tuttu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Irak'ın başkenti Bağdat'ı ziyarete gitti.

Ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erbaş, Iraklı muhabirin “Selahaddin-i Eyyubi ve Şeyh Abdulkadir Geylani’nin İslam’a hizmetleri” hakkındaki sorusunu yanıtlayamadı. Erbaş, soruyu Türkçe’ye çevrildikten sonra cevaplamak istedi. Erbaş’ın Arapça’yı anlamaması sosyal medyada gündem oldu.

olkk.jpg

Yanı sıra Diyanet'in resmi sayfasında yer alan Erbaş’ın özgeçmişinde 'Çok iyi derecede Arapça biliyor' ifadelerinin yazdığı belirtildi.

Erbaş’ın bu anları herkes tarafından konuşulurken Fatih Portakal da bu görüntüyü değerlendirdi.

aaaaaaaa.jpg

ALİ BEY NEDEN YALAN BEYANDA BULUNDUNUZ?

Sözcü TV ekranlarında sert çıkışlar yapan Portakal “Çok küçük düşürücü bir durum” vurgusu yaparak şunları söyledi:

"Erbaş'ın özgeçmişinde çok iyi Arapça bildiği yazıyor ama Arapça soru gelince etrafına şöyle bir bakıyor 'Türkçe olarak şey yapar mısınız?' diyor. Ali Bey neden yalan beyanda bulundunuz? Özgeçmişinizde çok iyi derecede Arapça biliyor yazıyor. Neyseniz o arkadaş. Ne kadar biliyorsanız o kadar. Yalan söylemenize gerek yok. O kadar çok yıpranmış bir kurumun başındaki bir isimden bahsediyoruz ki. Hala da o koltukta oturabiliyor. Açık şekilde yalan beyan ya. Ortaya çıkan manzara bu işte.

Ali Erbaş'ın tedavisine hastanede devam ediliyor - Son Dakika Haberleri

KIZI LÜKS ARACINA ŞİİR YAZMIŞTI

Ali Erbaş yakın zamanda kızı Feyza Erbaş’ın lüks aracına yazdığı şiirle gündemde yer almış ve tepki toplamıştı.

Vatandaşa ekonomik sıkıntılar karşısında “sabır” tavsiyesi veren Erbaş’ın kızı aracının anahtarına “O kadar isterim ki seni istediğim an bulabilmeyi. Olduğun yerden seni fırt diye alıp çıkabilmeyi. Önce çantama sonra ceplerime orası olmazsa kütüphaneye ve ayakkabılığa bakmamayı... Allahım hiçbirinde yok. ‘Nerede bu acaba, nereye koydum nereye?’ nidalarıyla giyinik halde kapının önünde dizlerimin üstüne çöküp dün eve gelmemden itibaren yaşadığım tüm adımları tek tek düşünmemeyi. O kadar isterim işte sevgili anahtarım” şiirini yazarak sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar