Kağıthane'de sporcuya köpek saldırısı!

Kağıthane'de sporcuya köpek saldırısı!
Kağıthane'de parkta yürüyüş yapan triatlon sporcusu Mehmet Ayan sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Cendere Yaşam Vadisi'nde 40 yaşındaki triatlon sporcusu Mehmet Ayan, parkta yürüyüş yaparken bir grup köpeği fark etti. Köpeklerden biri aniden üzerine koşarak Ayan'ı bacağından ısırdı.

aw197490-03.jpg

İki hafta sonra yurtdışında bir yarışmaya katılacağı öğrenilen sporcu hemen saldırının ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti ve kuduz aşısı yaptırdı.

aw197490-01.jpg

Olayın şahitlerinden biri olan bir kadın köpeğini gezdirmeye çıktığı sırada köpekleri videoya çeken yaralı sporcuya tepki gösterdi. Ancak sporcu, yaşadığı mağduriyeti belirterek şikayetçi olacağını dile getirdi.

aw197490-02.jpg

Mehmet Ayan, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Koşuya çıkmıştım. Triatlon sporcusuyum. Zaten düzenli olarak koşuya çıkıyorum. 5-6 köpek vardı. Bir hanımefendi onları besliyordu. Başka bir köpek geldiği anda bunlar hareketlendi. Onların hareketlendiğini gördüğümde durdum. Bir köpek arkamdan geldi. Durduğum esnada fark etmedim. Isırıldığım an fark ettim. Tabii o anın şokuyla acı falan hissetmedim. Kanama başladığında direkt hastaneye kuduz aşısı olmak için gittim. Çok güzel tesisler yapılıyor, çoluğumuz çocuğumuz ile geziyoruz. Çok güzel parklar da var ama sokak köpeği korkusundan çıkamıyoruz, çocuğumuzu da çıkaramıyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar