TOGG, Almanya'daki merkezi için yeni iş ilanları yayınladı

TOGG, Almanya'daki merkezi için yeni iş ilanları yayınladı
Yılın sonuna kadar Almanya'da faaliyete geçmeyi planlayan TOGG, bu ülkede gerçekleştireceği faaliyetlere yönelik iş ilanlarını artırıyor.

Yılın sonuna kadar Almanya'da faaliyetlerine başlamayı hedefleyen TOGG, bu ülkede yapacağı faaliyetlere yönelik iş ilanlarını artırıyor.

CES 2024 etkinliğinde tanıtılan TOGG'un yeni T10F modelinin ardından CEO M. Gürcan Karakaş'ın yaptığı önemli açıklamaların ardından, şirketin resmi LinkedIn sayfasında Almanya için çok sayıda iş ilanı dikkat çekiyor.

1.png

Karakaş'ın önceki açıklamalarında belirttiği gibi, Almanya'nın TOGG'un Avrupa operasyonlarının merkezi olacağı duyurulmuştu. Almanya'nın yüksek gurbetçi nüfusu ve stratejik konumu, TOGGiçin potansiyel bir pazar olarak öne çıkıyor.

2.png

Avrupa pazarında özellikle Türk tüketiciler tarafından tercih edilmesi beklenen TOGG, fiyat/performans odaklı Çinli markaların hakim olduğu bir pazarda global bir marka olma hedefini sürdürüyor.

3-002.png

TOGG'un ilanları arasında finans, pazarlama, satış sonrası hizmetler, satış ve kalite gibi çeşitli alanlar için pozisyonlar bulunuyor. Bu adım, şirketin Avrupa pazarındaki varlığını güçlendirmeyi amaçlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar