Tek bedende iki farklı karakter! Uzmanlar yaşamaz demişti

Tek bedende iki farklı karakter! Uzmanlar yaşamaz demişti
Amerika'da yaşayan altı yaşındaki Callie ve Carter yapışık ikiz olarak dünyaya geldi. Doktorların yaşamaz dediği ikizler hayata tutundu.

Amerika''da yaşayan 2017 doğumlu Callie ve Carter, göğüs kemiğinden aşağısı birbirine bağlı olarak dünyaya geldi.

30 yaşındaki anneleri Chelsea Torres, doktorların yüzde beş yaşama şansları olduğunu söylemelerine rağmen, tüm zorluklara meydan okuyan ikizlerin sağlıklı bir şekilde anaokuluna başladıkları söyledi.

Doktorların uyarmasına rağmen, Callie ve Carter altı yıl içinde geliştiler. Kızların her birinin kendi kalbi ve midesi varken, bir karaciğeri, bağırsak yolunu ve mesaneyi paylaşıyorlar. Her biri bir bacağı ve iki kolu kontrol edebilir.

"Üst kısımları kendileridir, iki ayrı mideleri vardır ve her şeyin karışmaya başladığı yer bağırsaklardır, alt kısımlarını paylaşırlar." Chelsea''ye göre, kızları diğer küçük kızlar gibi ve her birinin kendine özgü kişilikleri, hoşlandıkları ve hoşlanmadıkları şeyler var.

"İnsanların sadece iki normal çocuk olduklarını bilmelerini istiyorum. Alışılmadık bir durumdalar, ama onlara normal davranın. Diğer çocuklar gibi davranılmayı seviyorlar çünkü öyleler. Okuldalar, fizik tedaviye gidiyorlar, normal aktiviteler yapıyorlar, bisiklete biniyorlar.''"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar