Taş Kağıt Makas bu kez ağlattı

Taş Kağıt Makas bu kez ağlattı
Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümü izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla cezaevine gönderilen Rıza'nın oğlu Umut'a söylediği, "Ayakkabılarımı kapının önüne koy ki, seni yalnız sanmasınlar" sözleri izleyicilerin yüreklerini dağladı.

Umut’un babasını kurtaracak tek umudu olan Avukat Harun Yakar'ın davayı son anda satması büyük bir şok yarattı. MF Yapım tarafından hazırlanan dizi, Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğinde ve Uğraş Güneş'in senaryosuyla izleyicilerle buluşuyor. Son bölümde Umut ve babası Rıza'nın yaşadığı ihanet ve çaresizlik duygusu seyircilerin gözlerini yaşarttı.

Ozan Güven'in canlandırdığı Avukat Harun Yakar'ın, gerçekleri bildiği halde Umut ve Rıza'yı yarı yolda bırakması büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Fecir Emirkıran'ın babası Bünyamin Emirkıran tarafından verilen talimatla delillerin karartılması sonucu suçsuz olan Rıza Tanrıkulu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme salonunda babasının suçsuzluğunu ispatlamak için mücadele eden Umut'un gözyaşları arasındaki çaresizliği izleyicilerin yüreklerine dokundu.

SEN İNSANLIĞI ÖLDÜRDÜN”

Umut'un Avukat Harun Yakar'a hesap sorması anında seyircilerin gözleri doldu. Umut'un, "Kaç paraya sattın bizi söyle. Ben sana abi dedim, kendimden çok sana güvendim. Babanın mezarına nasıl gideceksin bundan sonra? Sen var ya Fecir’den bile daha büyük suçlusun. Çünkü o bir insanı öldürdü, sen insanlığı öldürdün" sözleri izleyicileri derinden etkiledi.

Ayrıca, Harun'un babasının trafik kazasında öldüğünün ortaya çıkması ve Umut'un abisi ve annesini aynı kazada kaybetmiş olması büyük bir sürpriz oldu. İki ailenin aynı kaderi paylaşması ve kazanın arkasındaki sırların ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak olması merak uyandırdı.

Dizinin sonunda Umut'un İstanbul'a dönüşü ve Emirkıran Plaza'nın önünde verdiği kararlılık dolu sözler, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. "Bunlar bize yaptıklarını unuttular Neşet abi, ama ben hiçbirini unutmadım. Kurdukları düzeni başlarına yıkacağım" diyen Umut'un sözleri final sahnesinde büyük bir heyecan yarattı.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu yeni bölümleriyle her çarşamba Kanal D'de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

aw163269-01.jpg

aw163269-04.jpg

aw163269-06.jpg

aw163269-07.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar