İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı
Kütahya Tavşanlı'da, ters istikamette ilerleyen otomobilin karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarptı. Meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, bir trafik kazası meydana geldi. Dağçeşme Mahallesi Çevre Yolu üzerinde yaşanan kazada, ters istikamette ilerleyen bir otomobil, karşı yönden gelen başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada, toplamda 5 kişi yaralandı.

Otomobil sürücülerinden Y.K. yönetimindeki 43 ACA168 plakalı araç, Balıkesir'den Tavşanlı istikametine seyir halindeyken, karşı yönden ters istikamette gelen M.Ö. yönetimindeki 16 AAC 69 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonucunda, her iki araçta bulunan sürücüler ile 43 ACA 168 plakalı araçtaki S.T., P.K. ve E.K. isimli yolcular yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin hemen ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleler yapıldıktan sonra, ambulanslarla Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar