Tarikatların hedefinde olan Kızıl Goncalar'daki sahne gündem oldu! Olan hep kızlara oluyor

Tarikatların hedefinde olan Kızıl Goncalar'daki sahne gündem oldu! Olan hep kızlara oluyor
'Kızıl Goncalar' dizisinin yayınlanan son bölümündeki denklem sahnesi çok konuşuldu. Kız çocuklarının üzerinde kurulan baskıya dikkat çeken sahne gündem oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan "Kızıl Goncalar" adlı dizinin ikinci bölümü, dikkat çeken bir denklem sahnesiyle izleyicileri etkisi altına aldı. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı dizi ilk bölümüyle, tarikatların hedefi haline gelmişti. Öte yandan dizinin afişlerine boyalı saldırı yapılıp, çekim mekanlarındaki izinler iptal edilmişti.

640xauto.webp

MANTIK ÖNERMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Dizinin dün akşam yayınlanan ikinci bölümünde, Zeynep karakterinin yaptığı mantık önermesi sahnesi geceye damga vurdu. Beyaz tahtada, kapalı kızların okutulmadığı zihniyetin eleştirildiği bu sahne, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Meryem karakterinin kızı olan Zeynep, kız çocuklarının okula gönderilmesini savunarak modern görünen Suavi'nin aslında tarikat şeyhiyle aynı zihniyette olduğunu söyledi.

090635504-ry.webp

Sosyal medyada gündem olan bu sahne, dizinin izleyicileri tarafından tartışma konusu haline geldi. Zeynep'in sessizliğiyle anlamlı bir mesaj verdiği ve Suavi ile tarikat lideri arasında kurduğu denklem, izleyiciler arasında büyük ilgi uyandırdı. Dizinin eleştirel bakış açısı ve cesur sahneleri, medya ve tarikat ilişkilerini sorgulayan birçok izleyiciyi etkiledi.

Bu olayların ardından, dizinin geleceği ve RTÜK'ün incelemesinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. "Kızıl Goncalar", izleyicileri sürükleyici hikayesiyle hem de toplumsal konulara değinmesiyle etkilemeye devam ediyor.

422559.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar