Survivor’da 2 yarışmacı arasında gergin anlar yaşandı!

Survivor’da 2 yarışmacı arasında gergin anlar yaşandı!
Survivor konseyi, Berna ve Damla arasındaki gergin anlarla doluydu ve TV ekranlarına yansımayan bu görüntüler, Survivor'un resmi YouTube kanalında yayınlandı. Damla, Berna'ya "Takıma zarar veriyorsun, tabii ki seni durduracağım" şeklinde konuştu.

Survivor All Star 2024 sezonunda gerilim hiç dinmiyor gibi görünüyor. Son konseyde Berna, duygularını ifade ederken aynı zamanda takım arkadaşlarını da eleştirdi ve Damla da isim vermesini talep etti. Bu anlar oldukça dikkat çekti.

640xauto-002.webp

Televizyonda yayınlanmayan görüntülerin paylaşılmasıyla birlikte Berna ve Damla arasındaki gerginlik konsey sonrasında da devam etti. Damla, "Belki sen beni yanlış anlıyorsun" dediğinde Berna, "Evet, iki tarafın da zor durumda olduğunu kabul ediyorum" yanıtını verdi.

18637854-728xauto.webp

İkili, adadaki gerginliklerini de sürdürdü. Damla, takım arkadaşını samimiyetsizlikle eleştirerek, "Senin davranışların bana samimiyetsiz geliyor. Sanki insanlar seni dışlıyor gibi bir hava yaratıyorsun" dedi. Berna ise hedefinde Poyraz ve Yasin olduğunu belirtirken, Damla ise "Anlamamış gibi davranarak tepki gösteriyorsun. Daha cesur olsaydın, isim verirdin" şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar