İstanbul'da küfür cinayeti: Erkek arkadaşını öldürdü

İstanbul'da küfür cinayeti: Erkek arkadaşını öldürdü
İddiaya göre, İstanbul’un Fatih ilçesinde Zehra Taşkın isimli bir kadın sevgilisi Fırat Kalburcuoğlu'nu kendisine küfür ettiği gerekçesiyle öldürdü.

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Seyyid Ömer Mahallesi'nde dün gece yaşanan olayda, Zehra Taşkın ile Fırat Kalburcuoğlu çifti arasında çıkan tartışma kanlı bir sonla noktalandı.

9142280.webp

İddialara göre, çiftin evlerinde başlayan tartışma, sokakta da devam etti. Tartışmanın kızışmasıyla birlikte Kalburcuoğlu'nun Taşkın'a küfrettiği ve ardından Taşkın'ın bıçakla saldırarak Kalburcuoğlu'nu çeşitli yerlerinden yaraladığı belirtildi.

9142279.webp

ERKEK ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

Olayın ardından çağrılan sağlık ve polis ekipleri, Fırat Kalburcuoğlu'nu ağır yaralı olarak hastaneye sevk etti. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Kalburcuoğlu kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

9142286.webp

GÖZLATINA ALINDI

Polis ekipleri, Zehra Taşkın'ı gözaltına alırken, olay yerinde inceleme başlattı.

9142285.webp

Mahalle sakinlerinden Hasan Ergin, yaşananları şu şekilde aktardı: "Dün akşam polis ve ambulans geldi. Duyduğuma göre bir kadın bir erkeği bıçaklamış. Ambulans hastaneye kaldırdı. Hastanede öldüğünü söylediler. Birebir görmedim, dükkandaydım çıkamadım."

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar