Yıldız Tilbe dişsiz halini paylaştı! O fotoğraf sosyal medyada gündem oldu

Yıldız Tilbe dişsiz halini paylaştı! O fotoğraf sosyal medyada gündem oldu
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son paylaşımında dişsiz bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı hızla sosyal medyada trend oldu.

Yıldız Tilbe sansasyonel açıklamaları, ilginç dansları ve özgün paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Implant tedavisi gören Tilbe, sosyal medya hesabından ön dişinin olmadığı bir kareyi paylaşarak takipçilerini güldürdü.

Tilbe, paylaşımına "Hehe" notu ekledi. 57 yaşındaki ünlü şarkıcının bu esprili yaklaşımı, takipçileri tarafından olumlu karşılandı ve fotoğrafıyla ilgili çeşitli yorumlar yapıldı. "Bu kadar özgüvenli olmak yeter", "Her şeye rağmen gülebiliyorum", "Kim ne derse desin, bu kadar doğal olmak harika" gibi yorumlarda bulundular.

gmj7kxlwsaanvaq.webp

YILDIZ TİLBE KİMDİR

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğan Yıldız Tilbe, Kürt ve Zaza kökenli ailesinin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesi içinde genellikle "Yadigar" takma adıyla anılan Tilbe'nin annesi Altun, Tunceli ve Zaza kökenli, babası Ali ise Ağrı ve Kürt kökenli. Babası Ali Tilbe, mevsimlik işçi olarak çalışıyordu ve görevi nedeniyle ailesiyle birlikte 8 yıl boyunca Adana'da yaşadı. 1994'te babası emekli olunca aile Bursa'ya geri döndü. 1998'de ebeveynlerinin boşanması üzerine Tilbe, annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul'a taşındı.

İlkokul 2. sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi alan Tilbe, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne katıldı ve başarıyla tamamladı. DOT Tiyatrosu'nda da çalışan Tilbe, oyunculuk kariyerine ilk adımını 1998 yılında Kanal D'de yayınlanan Ruhsar dizisiyle attı.

Sahneye ilk adımını 1990 yılında Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir kulüpte atan Tilbe, 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu'nun dikkatini çekti ve vokalistlik teklifi aldı. Sezen Aksu'nun vokalisti olarak tanınmaya başlayan Tilbe, daha sonra solo kariyerine odaklandı.

1994 yılında "Delikanlım" albümüyle müzik dünyasına giriş yapan Tilbe, ardından pek çok hit şarkıya imza attı. Ancak 1996 yılında narkotik şube tarafından evine yapılan baskında uyuşturucu bulunmasıyla üç gün gözaltında tutuldu ve daha sonra serbest bırakıldı.

Kariyerindeki iniş-çıkışlara rağmen Yıldız Tilbe, müzik kariyerine devam etti ve birçok ödül kazandı. 2004 yılında rahim kanserine yakalanan Tilbe, bir süre hastanede tedavi gördü ve hastalığıyla mücadele etti. Her zorluğa rağmen müziğe olan tutkusu ve başarısıyla günümüzde hala sektörde önemli bir yere sahip.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar