Survivor All Star'da şaşırtan veda... Kimse tahmin etmiyordu! İddialı isim elendi

Survivor All Star'da şaşırtan veda... Kimse tahmin etmiyordu! İddialı isim elendi
Survivor All Star'ın son bölümünde beklenmedik bir veda yaşandı. Ödül oyununda adrenalin dolu bir mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek arasında düello gerçekleşti. Bu düello sonucunda bir yarışmacı Survivor’a veda etti.

Survivor All Star'da her bölümde olduğu gibi bu sezon da heyecan hiç dinmiyor. Bu defa, yarışmada oldukça iddialı bir ismin elenmesi herkesi şaşırttı. Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek arasında gerçekleşen düelloda mücadele kıyasıya oldu.

KIRMIZI TAKIM ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

Ödül oyunu sırasında, Murat Ceylan'ın duyurduğu et, bulgur pilavı ve çoban salata ödülü için takımlar başa baş bir mücadele sergiledi. Kırmızı takım, 8-7'lik skorla ödülün sahibi oldu.

640xauto.webp

İDDİALI İSİM ELENDİ

Düellonun ilk turunda Gizem Memiç, Aysu Keskin'i 5-0'lık skorla yenerek adada kalmayı garantiledi. Diğer yandan Berna Canbeldek, Pınar Saka'yı 5-3'lük skorla mağlup ederek adada kalmaya devam etti. Düello finalinde ise Aysu Keskin'e 5-3'lük skorla yenilen Pınar Saka, yarışmaya veda etti.

18595140-728xauto.webp

SON SÖZLERİ OLAY OLDU

Pınar'ın duygusal veda konuşması, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Pınar, "Bugün atışlar bana bakmadı demenin telafisi olmadığı bir akşam. Çünkü bunun yarını yok. Şu an nasıl hissediyorsun dersen, bir araba gidiyor ve ben daha varmak istediğim durağa varmadan arabadan indim, indirildim neyse. Araba devam ediyor arkasından bakıyorum, üzgünüm. Ama bir yandan da her zaman indiğim yerden başka güzel yollara devam ettim. Şimdi de aynısının olacağına inanıyorum" şeklinde duygularını ifade etti.

ui.jpg

Pınar'ın ayrılmasının ardından sosyal medyada da farklı yorumlar yapıldı. Kimi izleyiciler, "Rahat bir nefes aldık", "Şükürler olsun" gibi ifadelerle rahatladıklarını belirtirken, bazıları da "Ortalığı karıştıracak kimse kalmadı" şeklinde yorumlar yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar