Oyunculuğu bırakıp TIR şoförü olmuştu! Tolga Karel’in çocuklarına bırakacağı dev miras şaşırttı

Oyunculuğu bırakıp TIR şoförü olmuştu! Tolga Karel’in çocuklarına bırakacağı dev miras şaşırttı
ABD'de TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda çocuklarına 1 Bitcoin miras bırakacağını açıkladı. Karel, "2030'da istediklerinde 1 milyon dolara satabilirler" dedi.

Oyunculuk kariyerini sonlandırıp ABD'ye yerleşen Tolga Karel, TIR şoförlüğü yaparken çocuklarına bırakacağı mirası paylaştı. Karel, her bir çocuğuna 1 Bitcoin miras bırakacağını ve eğer istelerse 2030 yılında Bitcoin'i 1 milyon dolardan satabileceklerini belirtti.

Karel, "Çocuklarımın her birine 1 Bitcoin miras bırakacağım. En azından beni her zaman hatırlarlar ve dualarını eksik etmezler" şeklinde paylaşım yaptı.

gg.jpg

TOLGA KAREL KİMDİR

Tolga Karel, 1978 yılında İstanbul'da doğdu ve Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine Necati Aslan'ın yönettiği ''Gece Şahinleri'' adlı sinema filmiyle başladı. 2000 yılında başladığı Evdeki Yabancı adlı romantik komedi dizisinde Tekin karakterini canlandırdı ve Yaprak Dökümü adlı dizide önemli bir rol üstlendi. 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasına katılan Karel, yarışmada 100 günden fazla kaldı.

kk.jpg

2011 yılında Manken Günay Musayeva ile evlenen ve 2015 yılında ayrılan Karel'in bu evlilikten Cihangir adında bir oğlu bulunmaktadır. ABD'ye yerleşen Karel, 2016 yılında Sarah Scotti ile Dominik'te bir kez daha evlendi ve bu evlilikten Mia Margaret adında bir kızı oldu. Sağlık turizmi işinde başarı yakalayamayan Tolga Karel, şu anda ABD'de TIR şoförlüğü yapıyor.

olol.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar