Deprem için 3 ili işaret etti Erzincan İliç’teki felaketi 5 gün öncesinden bilmişti

Deprem için 3 ili işaret etti Erzincan İliç’teki felaketi 5 gün öncesinden bilmişti
Erzincan İliç’te yaşanan maden faciasını 5 gün öncesinden nokta atışı bilen Kızıl Deli Kahin isimli sosyal medya kullanıcısı il il büyüklüklerini işaret ederek deprem için uyardı.

Erzincan İliç’te altın madeninde yaşanan toprak felaketinde 9 işçi toprak altında kalmış, ihmaller tek tek ortaya çıkmıştı.

Maden faciasına yönelik 5 gün öncesinden açıklama yapan Kızıl Deli Kahin’inDüşte göründü tedbir alın geç olmadan. Altın firması dağı terk ederken ardından patlar siyanür havuzu, koca bir nehir, koca bir ilçe zehre boğulur, yarısı oyulmuş dağ tel tel dökülür” uyarısı büyük dikkat çekmişti.

cocoococ.jpg

Kızıl Deli Kahin olası depremlere ilişkin de açıklamalar yaptı. Sosyal medya hesabı X üzerinden uyarılar yapan kahin şunları söyledi:

Kıyı Ege ve kıyı Ege Marmara bağlantıları tavan 5 olarak analize alındı.

Bolu Düzce çizgisi size unutmadan tavan 4 analiz giriyorum.

deeee.jpg

"ADANA YÖNÜ SIKINTILI”

Akdeniz alan alan 1 Adana yönüne kadar (doğu Akdeniz hariç) biraz sıkıntılı tavan 5 Akdeniz çizgiyi analizde tutmaya devam ediyoruz.

deli.jpg

“GARİP BİR HASTALIK OLABİLİR”

Deprem dışında kuraklık riskine de vurgu yapan kahin “ Daha evvel yine ikaz etmiştim kuraklık ile ilgili yine bir rüya görü düştü gece önüme. Tarlalar çorak, otlar kuru, hasat kesik ve dolaşıyor çorak toprakta hiç görmediğim garip bir hayvan (hastalık olabilir). Toprağa bel bağlayan çiftçinin umudu bitmiş, o senenin mahsulü çöp olup gitmiş” diyerek uyardı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar