PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe’nin kariyerindeki en kritik dönem! Sözleşmesindeki olağanüstü Şampiyonlar Ligi maddesi ortaya çıktı

PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe’nin kariyerindeki en kritik dönem! Sözleşmesindeki olağanüstü Şampiyonlar Ligi maddesi ortaya çıktı
Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe'nin sözleşmesinde dikkat çeken bir madde yer alıyor.

Paris Saint-Germain bu yıl Şampiyonlar Ligi''ni kazansaydı Kylian Mbappe''nin sözleşmesi 2024-25 sezonunun sonuna kadar otomatik olarak yenilenecekti.

PSG''deki geleceğiyle ilgili kritik bir yılda olan Kylian Mbappe''nin, sezon sonuna kadar sözleşmesinin 2024''te mi yoksa bir yıl sonra mı biteceğine dair bir karara varması gerekiyor. Mundo Deportivo''nun haberine göre, eğer PSG bu yıl Şampiyonlar Ligi''ni kazansaydı Kylian Mbappe''nin bu seçim şansı elinden alınıyordu ve sözleşmesi otomatik olarak 2024-25 sezonunun sonuna kadar uzuyordu.

Kylian Mbappe geçtiğimiz yaz Real Madrid''in teklifini reddederek Paris Saint-Germain ile ilk iki yıl için büyük bir anlaşmaya imza attı. Fransız golcü, sözleşmesini 2024-2025 sezonunun sonuna kadar uzatıp uzatmayacağına dair şu ana kadar herhangi bir sinyal vermedi. Ancak uzatma kararı alması durumunda bir yıl daha 100 milyon euro kazanacak.

 PSG, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih''e toplamda 3-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar