Beşiktaş Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Miha Zajc'a kafayı taktı! İşte teklif edecekleri ücret

Beşiktaş Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Miha Zajc'a kafayı taktı! İşte teklif edecekleri ücret
Kara Kartal, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fenerbahçe'nin yıldızı Miha Zajc'a teklif götürmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş''ta yeni sezon transfer çalışmaları şimdiden başladı. Orta sahasına takviye yapmak isteyen yönetim, listenin ilk sırasında Fenerbahçe''de forma giyen Miha Zajc''ın ismini yazdı.

ÇEBİ''NİN İLK HEDEFİ ZAJC

2019 yılında sarı-lacivertli kulübe gelen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sloven orta saha için girişimler şimdiden başladı. Başkan Çebi ve teknik direktör Güneş''in yaptığı görüşmenin ardından ilk hedef olarak Zajc belirlendi.

SENELİK 1.8 MİLYON EURO

Slovenyalı merkez orta sahayı kadrosuna kazandırmayı planlayan Beşiktaş, 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda kulübüyle sözleşmesini tamamlamasını bekleyecek. Beşiktaş, sarı-lacivertlilerin yeni sözleşme teklifine halen olumlu yanıt vermeyen başarılı futbolcuyla temaslarını sıklaştırdı.

Siyah-beyazlıların, İtalyan kulüplerinin de takibinde olan yıldız oyuncuya senelik 1.8 milyon eurodan dört yıllık teklif yapacağı öğrenildi.

Zajc, Fenerbahçe formasıyla 90 resmi karşılaşmaya çıkarken, 16 gol attı, 5 de asist yaptı ve toplam 21 gole direkt katkı sağladı. Sloven yıldız orta sahanın merkezinde görev yapıyor ve ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. (Sabah)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar