Sokakta tartıcılık yapan adam coğrafya bilgisiyle ağızları açık bıraktı! Sosyal medya onu konuşuyor

Sokakta tartıcılık yapan adam coğrafya bilgisiyle ağızları açık bıraktı! Sosyal medya onu konuşuyor
Sosyal medyadan paylaşılan bir sokak röportajı çok kısa vakitte kullanıcılar arasında popüler oldu. Röportajda sokakta tartıcılık yaptığını ifade eden bir adamın coğrafya bilgisi resmen görenlerin ağzını açık bıraktı.

Sosyal medyadan yayınlanan bir sokak röportajında bir adam kendisine yöneltilen "Cebelitarık Boğazı nerededir?" sorusunu eksiksiz bir şekilde cevaplayınca soruyu soran kişiyi adeta şaşkına çevirdi. Coğrafya bilgisini sınamak istediği adama mikrofonun arkasındaki kişi bu sefer "Süveyş kanalı nerededir, Türkiye'nin sınır komşuları hangi ülkelerdir ve Dünya'nın en büyük ülkesi neresidir?" sorularını sordu.

640xauto-1.jpg

"BEN HARİTADA DÜNYA'NIN HER YERİNİ BİLİYORUM"

Hepsine eksiksiz ve doğru bir biçimde anında cevap veren adam coğrafya bilgisinin ise ilkokuldan beri incelediği haritalar olduğunu ifade ederek, "Ben haritada Dünya'nın her yerini biliyorum. İlkokuldan beri harita inceliyorum. Ben adam tartıyorum" sözlerini kullandı.

640xauto-2.jpg

Adamın bir sokak tartıcısı olduğunu öğrenen muhabir ise, "Bu bilgi birikimiyle tartıcılık yapıyorsun demek. Vallahi sana helal olsun" ifadelerini kullandı.

640xauto.jpg

Sosyal medya kullanıcılarının çok büyük bir bölümü ise o anları yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Bir sosyal kullanıcısı gönderiye, "Biz de insan tarttığımızı sanmaya devam edelim" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Gerçekten çok iyi" yorumunu yazdı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar