Sivas'ta başıboş köpek misafirliğe giden anne ve çocuklarına saldırdı: Çığlıklar sokağı inletti!

Sivas'ta başıboş köpek misafirliğe giden anne ve çocuklarına saldırdı: Çığlıklar sokağı inletti!
Sivas’ta tasmalı bir köpek sokakta bulunan vatandaşlara saldırdı, 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Huzur Mahallesi 23. Sokakta oldu. İddiaya göre Belçika Kurdu cinsi tasmalı bir köpek sokakta bulunan bazı vatandaşlara saldırdı. İlk önce evlerinin önünde oynayan iki tane çocuğa saldırarak yaralayan köpek, çocukları kurtarmaya çalışan iki yetişkini de yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen Sivas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü görevlileri köpeği yakalayarak barınağa götürdü. Yaralı dört kişi ambulanslarla Numune Hastanesine götürüldü. Yaralı kız çocukları Aysima Bektaş (7), İkra Bektaş(3), anneleri Nesrin Bektaş ve İsa Demir’in hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edildi.

aw127870-08.jpg

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Köpeğin üstünde bir tasma bulunması sahipli olduğu ve sahibinin elinden kaçtığı ihtimalini doğurdu. Köpeğin sahibinin bulmak için varsa üzerindeki çipten yola çıkılarak araştırma yapılacağı açıklandı. Tasmalı köpeğin dehşet saçtığı o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde ise köpeğin çocuklara saldırı anları, çocuklarını kurtarmak isteyen annelerine ve daha sonra köpeği müdahale etmeye çalışan 4. kişiye saldırması saniye saniye yer aldı.

aw127870-09.jpg

MİSAFİRLİĞE GİDİYORLARDI

Köpek saldırısında yaralanan Aysima Bektaş isimli kız çocuğu korktuğunu ifade edip, annesi ve kardeşi ile misafirliği giderken köpeğin bir anda kendilerine saldırdığını belirtti. Anne ile çocuklarını kurtarmak isterken yaralanan İsa Demir ise çığlıklar duyması üzerine balkona çıktığında köpeğin çocuğun kolundan ısırmış bir halde sallarken gördüğünü ifade edip kemeri ile müdahale etmeye çalıştığını ancak köpeğin kendisine de saldırıda bulunduğunu belirtti. Demir hayat kurtarmak için kemeriyle köpeğe vurmak zorunda kaldığını, vururken vicdanının sızladığını ifade etti. Demir köpeğin sahibinden şikayetçi olacaklarını da söyledi.

Öte yandan olayla alakalı bir inceleme başlatıldı.

aw127870-03.jpg

aw127870-04.jpg

aw127870-01.jpg

aw127870-02.jpg

aw127870-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar