Seyhan Nehri’nde kortej şöleni! Her yer renklendi

Seyhan Nehri’nde kortej şöleni! Her yer renklendi
Adana, 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın coşkusunu yaşadı. Karnaval kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden biri olan su korteji, Seyhan Nehri üzerinde nefes kesen görüntülere ev sahipliği yaptı.

Karnavalın son gününde gerçekleştirilen su korteji etkinliği, Adanalılar tarafından ilgiyle takip edildi. Seyhan Nehri'nin sularında kano ve deniz motorlarıyla oluşturulan kortej, renkli görüntüler oluşturdu. Deniz motorlarının sergilediği gösteriler ise izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

989898.jpg

Etkinlik sırasında nehir üzerinde davul zurna eşliğinde halay çekilerek çeşitli gösterilerin yapıldığı platformda ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da halk oyunları ekibiyle birlikte çiftetelli oynadı.

aw187080-06.jpg

Karnavala Ankara'dan katılan Aynur Günday, Adana'nın festival atmosferini çok sevdiklerini belirterek, "Sırf bu festival için arkadaşlarımızla birlikte geldik. Çok keyif aldık, gerçekten inanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz şu an. Gerek yiyecekler olsun, görsel açıdan da öyle. Adana’yı çok sevdik" dedi ve her sene festival tarihlerini takip edeceklerini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar