Ajda Pekkan: 2 kilo alsam deliriyorum

Ajda Pekkan: 2 kilo alsam deliriyorum
Ajda Pekkan Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda 12 Haziran'da yapılacak konser öncesi basın mensuplarıyla buluştu. Ajda Pekkan, "Ajda Pekkan ve Arkadaşları" ismiyle bir konser verecek.

Şarkıcı Ajda Pekkan, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda 12 Haziran'da gerçekleşecek olan dev konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Pekkan, etkinlikte yer alacak sanatçıların isimlerini açıkladı.

Ajda Pekkan, "Ajda Pekkan ve Arkadaşları" ismiyle anılan konserde, sektörün en değerli isimlerini bir araya getirecek.

Konserin yanı sıra görsel bir şov da sunacak olan Pekkan'a, birbirinden yetenekli sanatçılar eşlik edecek. Yeni jenerasyondan gelen seslerle düet yapacak olan Pekkan, bu büyük projenin heyecanını ve hazırlıklarını basın mensuplarıyla paylaştı.

Konuşmasında duygularını ifade eden Pekkan, "Yıllar sonra bu kadar büyük bir yerde konser vermek benim için gerçekten heyecan verici. Bu süreçte çok değerli katılımcı arkadaşlarımın olması da ayrı bir mutluluk kaynağı. Yeni jenerasyondan gelen yetenekli sanatçılarla çalışmak benim için ayrı bir keyif. Her biriyle özel düetler hazırlıyoruz ve bu projenin gerçekleşmesi için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Konseptin içinde yer alan görsel unsurların da hayal ettiğimiz gibi gerçekleşmesi için çaba sarf ediyoruz. Sahnedeki enerji ve sinerjiyi yükseltmek için her detayı özenle planlıyoruz. Bu konserde müzikal bir şölenin yanı sıra görsel bir şölen de izleyicileri bekliyor olacak" dedi.

KONSERDE KİMLER SAHNE ALACAK?

Ajda Pekkan'ın duyurduğu isimler arasında Selda Bağcan, Nilüfer, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Norm Ender ve Dolapdere Big Bang gibi sanatçılar yer alıyor.

Pekkan, konser öncesinde yoğun bir hazırlık programı uyguladığını belirterek, "Bireysel olarak spor yapmaya başladım ve dikkatli bir yaşam tarzı benimsedim. Sağlıklı bir yaşam benim için her zaman öncelikli oldu. Şimdi sadece kendim için değil, seyircilerim için de en iyi performansı sergilemek için hazırlanıyorum. Konserin her aşamasında titizlikle çalışıyoruz ve bu özel gecenin unutulmaz olması için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Ajda Pekkan konserin hazırlık sürecinde çok yoğun bir program uyguladığını söylerken, "Bireysel olarak aynen bir sporcu gibi başladım tabi. 2 kilo alsam deliriyorum. O, 2 kilo bana 10 kilo gibi geliyor. Şimdi hemen diyete başladım zaten. Sporumu yapıyorum. Dikkatli yaşıyorum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar